Lyst på en personlig trener? Det kan vi hjelpe deg med!

 
En PT hjelper deg med å nå dine mål – enten du ønsker å gå ned i vekt, bli sterkere, løpe fortere eller leve et sunnere og bedre liv med god helse.
 
Ekspertene på Bra Trening skreddersyr et bestemt treningsprogram tilpasset din livsstil. Vi tar selvsagt hensyn til dine behov og kan hjelpe deg med å komme raskere tilbake ved eventuelle skader.
 
Vi er opptatt av at medlemmene våre skal føle seg 100% komfortable og trygge når de trener. Når du booker en PT-time hos oss, kan du derfor være sikker på at ingen andre medlemmer trener på senteret samtidig som deg*. Se på det som vår garanti på at du får vår fulle oppmerksomhet i den tiden du er her!
 
Første time er gratis!
Vi tilbyr alle våre nye PT-kunder en gratis og uforpliktende samtale der vi blant annet kartlegger din helse og dine behov. Dette er viktig for å kunne skape et tilpasset treningsprogram som tar hensyn til din nåværende form og dine spesifikke helse- og treningsmål.

Priser

Priser vil variere fra kr 450 til 900kr avhengig av oppfølging og pakke.

Ta kontakt for å finne ut hvilken oppfølging du er ute etter samt prisen for dette.

Gjennomsnittlig PT pris pr time ligger på kr 600.

Pakke på 10 Timer ligger i gjennomsnitt på kr 5000.

Egne priser gjelder for Duo og PT liten gruppe (3-5 medlemmer)

Våre personlige trenere

MARIUS MARTINSEN              

Om meg: Marius Martinsen prøver å se helheten bak trening og helse. Han vil se på hvordan er hverdagen din er, familielivet, om du har barn og hvordan jobb hverdagen din er. Prosessen videre er deretter å spikre et opplegg som passer for deg og dine realistiske mål. Prisen og opplegget skreddersys etter første time, som er gratis. Marius syns det er viktig at man har en god kjemi når man skal jobbe sammen mot et mål.

Utdanning:

  • Bestått personlig trener eksamen hos Akademiet for personlig trening.
  • Workshops: Med Nick Tumminello. 3D trening med Ian Houghton.
  • Fagdag: Calisthenics Fagsamling med Lasse Tufte og Jørgine Vasstrand aka «Funky Gine» Sertifisering Tufteparken. Afpt convention 2014, 2016 og 2017. Maksimal fettforbrenning og vektreduksjon Afpt. Fagdag trening av baksiden for prestasjon og utseende.
  • Kurs: Scandinavia top team performance modul 1 og 2. Exos Performance kurs Level 1. PT kurs med Børge Fagerli.   

 

 

Pia Seeberg

Om meg: Pia Seeberg er både fysisk og mental trener, og brenner for å gjøre mennesker selvstendige med sin egen trening og helse. Dette former hennes filosofi som trener, men også måten hun jobber med deg som kunde. Prosessen og prisen skreddersys til dine behov, der dere etter første time legger en handlingsplan for veien videre.